Árak

Duguláselhárítás . Vízvezeték szerelés.

   Csatorna szerelésre.Fűtésszerelésre mindig az adott munka elmondása és meg tekíntése

   után kalkulálunk árat. Fürdőszoba , és teljes lakáson vagy házon belüli szerelési munkák

   esetén forduljon hozzám bizalommal . Olyanokat fog hallani amit, mástól nem.

   Hívjon teljes bizalommal.

 

Ezért szeretnek engem hívni:

A CSATORNA ÉS BERENDEZÉSI TÁRGY DUGULÁSOK sokfélék lehetnek. Éppen ezért a pontos ár gyakran csak a helyszínen állapítható meg.
 1. Tiszta munka
 2. Tervezhető árak
 3. Nincs óradíj
 4. Nincs kiszállási díj
 5. Nincs folyóméter díj
 6. Nincs hétvégi felár
 7. Gyors duguláselhárítás
 8. Falbontás nélküli dugulás elhárítás
 9. Korszerű eszközök
 10. Árgarancia (álljuk a szavunkat)
 11. 100% garancia

Rejtett árak nélkül, DUGULÁSELHÁRÍTÁS már 5 000 Ft-tól.

Jogos a kérdés, ha most ezt kérdezi: Mire gondolok, mikor azt mondom, a drágább mégis olcsóbb! Minden szolgáltatásnak, így a duguláselhárításnak is megvan a megfelelő ára, épp úgy, mint akár egy olcsóbb de hibával teli, vagy egy drágább, de tökéletes kulcsrakész lakásnak! Mind a kettőben lehet élni, de nem mindegy milyen kényelmet nyújt. A duguláselhárításnál melyik az olcsóbb, 2-3 alkalommal kifizet egy olcsó duguláselhárítás munkáért, mondjuk 12000Ft-ot/alkalom, ami azután, sem biztos, hogy tökéletes, vagy egy alkalommal kifizet 20000Ft-ot és tudja, hogy a szolgáltatás valóban garanciális, akár éveken keresztül használható, és nem kell félnie attól, hogy a mester soha többé nem elérhető.

100%-os Garanciával

Az elvégzett munkára ismét kimegyünk és elhárítjuk a dugulást ingyen és bérmentve. Garanciánk csak arra a berendezési tárgyra vonatkozik amit az első munkánknál tisztítottunk. Tökéletes ember nincs, csak tökéletes szándék.

A megoldás…

 

 

 

Árkedvezmény (duguláselhárítás)

 • Nagycsaládosoknak,
 • nyugdíjasoknak
 • és diákoknak

egy elfogadható alapár ami MEGFELELŐ és KORREKT Önnek. Ebbe az összegbe bele kell férnie a dugulás elhárításának. Ha azonban a körülmények változnak, és a DUGULÁSELHÁRÍTÁS akadályokba ütközik Kölcsönös megbeszélés alapján meg lehet egyezni az árban. Hiszen emberek vagyunk, és nem az a célunk, hogy bárkit is becsapjunk azért, mert nem ért hozzá.

Áraink 5.000Ft-tól 30.000Ft-ig terjednek általánosságban de tényleges árat csak akkor tudjuk meghatározni,ha már tudjuk mi van eldugulva! Amennyiben nem egy szokványos duguláselhárítással vagy csatornatisztítással találkozunk vagy a ráfordított munkaidő több mint 1 óra.A várható árról a helyszínen tájékoztatjuk.

 

  
  
  
  
Pest megye, Budapest környéke
Üzenet küldése
Hírlevélre feliratkozás

Feliratkozást követően egy megerősítő emailt küldünk Önnek.