Gyorsszolgálat

Állunk rendelkezésére azonnal. (Budapest, pest-megye, de bárhova elmegyünk ha vállalják a költségeket.) Csőtörés Gyorsszolgálat – Gyors szerviz NON-STOP. Emberséges és megfizethető , sok mindent elmondok, amit más nem. Nézze meg a “vélemény” oldalt/elérési útvonala -Vízmester.hu -fejléc-“Rólam mondták”/és HÍVJON BIZALOMMAL. 

 

Tisztelt érdeklődő! Mindhárom szakterületen gyorsszolgálatot üzemeltetünk a lakosság ellátásának érdekében.

Ne legyen, de amikor megszüntetendő problémája akad a víz-, dugulás- vagy a fűtés területén – bátran hívja +36 70 369-19-93 gyorsszolgálati vagy a +36 30 / 342-00-24 telefonszámunkat.

Állunk rendelkezésére azonnal.
(Budapest, Pest megye)

vizmester_budapesten

 

Egy tanulságos vízvezetékszerelés története

Kínai csaptelep, melyből szökőkút lett. Egy gyönyörű nyári délelőtt megszólalt a mobiltelefon. A vonal túlsó végén egy fiatal férfihang szólalt meg. Rövid bemutatkozás után megkérdeztem – “Miben tudok segíteni?” Elmondta, hogy Ő Budapesten angyalföldön a Béke tér környékén lakik, egy tízemeletes panel ház nyolcadik emeletén. A mosogató csaptelepét és a mosogatóját szeretné kicseréltetni egy modernebb, […]

Posted in Hírek | Egy tanulságos vízvezetékszerelés története bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vízvezetékszerelés a szívtranszplantált Ügyfélnél

Az Andrássy út dicső vízvezetékszerelői Esettanulmányként szeretném megosztani Önnel a következő szívbemarkoló történetet. Régebben egy budapesti épületüzemeltetési vállalkozás, egyik alvállalkozójaként is tevékenykedtem, mint vízvezetékszerelő. A diszpécser hívott telefonon – egy fiatal főiskolás hölgy cilinke hangon éjszakai szolgálat után – és közölte velem:

Posted in Hírek | Vízvezetékszerelés a szívtranszplantált Ügyfélnél bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy Siófoki duguláselhárítás története

Kavalkád a felhívott Mesterekkel. Tisztelt László!Az én kis történetem kacifántosan indúlt hét végére szombatra SIÓFOKON a 4. emeleten 2 mellékheiség is fullra eldugult.Siófok és környékéről probálkoztam 15 telefonszámot hívni amiből a 80% fel se vette a maradék arra hivatkozott h hétvége van nem jönnek pedig 0-24 ig hirdették magukat.1 illető jött volna de 1,5 óra […]

Posted in Hírek | Egy Siófoki duguláselhárítás története bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Pest megye, Budapest környéke
Üzenet küldése
Hírlevélre feliratkozás

Feliratkozást követően egy megerősítő emailt küldünk Önnek.