Árverseny a szolgáltató iparban!

Válságos helyzetben van a Magyar építő és szolgáltató ipar.

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Ezen sorokkal segítséget szeretnék Önnek nyújtani a szolgáltató kiválasztásában! A mai gazdasági válságos időkben minden embernek, gondolom Önnek is az árak a legfontosabbak. 

Ha Ön nem az árak alapján választja ki a mestert, akkor Ön egy szerencsés ember.

A GOOGLE és más keresőkben számtalan duguláselhárító, vízvezeték szerelő és épületgépészettel foglalkozó vállalkozás található. Ön és a többi megrendelő sokféle szempont szerint választja ki a számára szimpatikust és megfelelőt.

A szolgáltatási piacon az én eddigi tapasztalatom szerint háromféle ár és szolgáltató /iparos/ típus létezik:

  1. A nagyon olcsó: ” 0 Ft kiszállási díj” – a legolcsóbb a piacon. Ők azok akik árversenybe bocsátkoznak, ígérnek minden szépet, de sajnos a végén mindig kellemetlen meglepetésben részesülünk ha velük dolgoztatunk. (Tisztelet a kivételnek.) Az elvégzett munka lehet, hogy jó és működik, de meddig? Ha sok munkát akarunk megcsinálni olcsón, az biztos, hogy a minőség rovására fog menni. Az ilyen iparosok így gondolkoznak: „Nem baj ha vissza kell menni megint. Majd elkérjük még egyszer ugyanazt az összeget.” NO EZ A DRÁGA a Önnek.
  2. A drága és a nagyon drága: Egy munkán – esetleg kettőn – annyit akar keresni, mint más szakember négy-öt munkával. Az áraival is érzékeltetni akarja, hogy Ő profi és nem dolgozik fillérekért. A büszkesége és a magabiztossága nem engedi meg az áralkut még recesszió idején sem. Sajnos ez a mentalitás és gondolkodásmód jellemző nagyon sok emberre MAGYARORSZÁGON.
  3. Az egyértelmű: Munkájára, mentalitására és áraira az egyértelműség a jellemző. Az ár-érték arányra gondosan ügyel. Nem a legolcsóbb, de nem is drága. Az elvégzett munkára garanciát vállal, és az esetleges hiba felmerülése esetén azonnal megy és kijavítja azt. A laikus, hozzá nem értő megrendelőnek elmagyarázza érthető nyelvezettel a problémát és a megoldást. Segít nekik a döntésük meghozatalában, tisztességes és lelkiismeretes hozzáállásával. Mert hosszú távon ez éri meg a legjobban.

 

Ha kipróbálná, hogy mire vagyok képes, hívjon fel a 06 70 369 1993-as számon, vagy írjon e-mailt az info@vizmester.hu címre, és kérje bátran a segítségemet.

 

Üdvözlettel és tisztelettel az Ön szolgálatában:
Szoboszlai László
vízvezeték szerelő mester

 

Pest megye, Budapest környéke

Üzenet küldése

    Az adatkezelési tájékoztató olvasásához ide kattintson

    Elolvastam és megismertem az Adatkezelési tájékoztatót