Duguláselhárítás

Fal és padló bontása nélküli duguláselhárítás! Korszerűen felszerelt, amerikai gépekkel!

Duguláselhárítás Budapesten és környékén

a duguláselhárítási munka közbenDuguláselhárításra a következő esetekben lehet szüksége:

  • lezsírosodott, eldugult mosogató szifonok és a falban lévő vezetékének tisztítása
  • fürdőszobai lefolyó alapvezetékek / mosdó, kád, zuhanytálca, vizelde, bidé, falikút, szifonok tisztitása, tömörségi próbája
  • WC dugulás, WC csésze le- és felszerelése.

Probléma(!): A WC csészéket sok esetben hozzá nem értő ember próbálja felszerelni – tisztelet a kivételnek. Ebből adódóan a WC csésze csonkja beletörik a lefolyóba, ezzel dugulást okozva.

Az is dugulást okozhat ha az öblítő csövet szabálytalanul csatlakoztatják. A szabálytalan felszerelés eredményeként hajszálrepedések keletkeznek és a későbbiek folyamán pedig – ezekből a sérülésből eredően – duguláselhárító szakembert kell hívnia.

Javaslatom(!): Bízza ezt a szakmunkát is a szakemberre! Így elkerüli a bosszankodást és a plusz költséget is.

  • duguláselhárítás utánKád és padlóösszefolyók duguláselhárítása, indokolt esetben cseréje.NAGYON FONTOS sarkalatos kérdés: a beázásoknak több mint a felét, – a dugulások nagy részét – a felelőtlenül megszerelt és rosszul megválasztott átmérőkből eredő hibák okozzák. Kérdezze a szakembert és bizza rá bátran az ilyen feladatokat. Így pénzt fog spórólni hosszútávon is.
  • Társasházak gyüjtő fővezetékeinek tisztitása, indokolt esetben cseréje.

a dugulást leggtöbbször a szifon okozza

Mik azok az általános problémák, hibák, ami gyakran okoz ÖNNEK vagy családtagjainak bosszúságot: Nem folyik le rendesen a kádból, mosdóból, mosogatóból a szennyvíz.

LEGROSSZAB esetben már a WC sem folyik le. Ilyenkor JÖN a SPÓROLJUK meg c. fejezet.

Kreatívabb és bátrabb, jó gyomorral rendelkező Kedves Ügyfelek drótot, slagot ragadnak és neki látnak a duguláselhárítás műveletének.
JOBBIK esetben a dróttal és a vízsugárral valamennyire sikerül a dugulást orvosolni, DE végleges megoldást nem tudnak elérni. Sikerélménynek kiváló, de a meglepetés később jön.
ROSSZABB esetben a drót is bent marad, és már az sem folyik le, ami eddig lefolyt valahogy.

Megszívlelendő Tanács:
NE TESSÉK SAJNÁLNI azt a pár ezer forintot arra, hogy időnként át takaríttatja, hozzáértő szakemberrel a lefolyó hálózatot KARBANTARTÁS címén. A DRÁGA az, mikor BEKÖVETKEZIK a nagy dugulás, és elönt mindent a fertőző szennyvíz. A LEFOLYÓBA öntött, különböző zsíroldó és DUGULÁSELHÁRÍTÓ SZERNEK titulált löttyöknek csak, akkor van hatásuk, ha a rendszer tiszta és átjárható. Tanácsos előtte komoly géppel át takarítani.

Megtörtént és tanulságos történet duguláselhárítás témában

Pest megye, Budapest környéke

Üzenet küldése

    Az adatkezelési tájékoztató olvasásához ide kattintson

    Elolvastam és megismertem az Adatkezelési tájékoztatót