Duguláselhárítás

Fal és padló bontása nélküli duguláselhárítás! Korszerűen felszerelt, amerikai gépekkel!

Duguláselhárítás Budapesten és környékén

a duguláselhárítási munka közbenDuguláselhárításra a következő esetekben lehet szüksége:

  • lezsírosodott, eldugult mosogató szifonok és a falban lévő vezetékének tisztítása
  • fürdőszobai lefolyó alapvezetékek / mosdó, kád, zuhanytálca, vizelde, bidé, falikút, szifonok tisztitása, tömörségi próbája
  • WC dugulás, WC csésze le- és felszerelése.

Probléma(!): A WC csészéket sok esetben hozzá nem értő ember próbálja felszerelni – tisztelet a kivételnek. Ebből adódóan a WC csésze csonkja beletörik a lefolyóba, ezzel dugulást okozva.

Az is dugulást okozhat ha az öblítő csövet szabálytalanul csatlakoztatják. A szabálytalan felszerelés eredményeként hajszálrepedések keletkeznek és a későbbiek folyamán pedig – ezekből a sérülésből eredően – duguláselhárító szakembert kell hívnia.

Javaslatom(!): Bízza ezt a szakmunkát is a szakemberre! Így elkerüli a bosszankodást és a plusz költséget is.

  • duguláselhárítás utánKád és padlóösszefolyók duguláselhárítása, indokolt esetben cseréje.NAGYON FONTOS sarkalatos kérdés: a beázásoknak több mint a felét, – a dugulások nagy részét – a felelőtlenül megszerelt és rosszul megválasztott átmérőkből eredő hibák okozzák. Kérdezze a szakembert és bizza rá bátran az ilyen feladatokat. Így pénzt fog spórólni hosszútávon is.
  • Társasházak gyüjtő fővezetékeinek tisztitása, indokolt esetben cseréje.

 a dugulást leggtöbbször a szifon okozza

Mik azok az általános problémák, hibák, ami gyakran okoz ÖNNEK vagy családtagjainak bosszúságot: Nem folyik le rendesen a kádból, mosdóból, mosogatóból a szennyvíz.

LEGROSSZAB esetben már a WC sem folyik le. Ilyenkor JÖN a SPÓROLJUK meg c. fejezet.

Kreatívabb és bátrabb, jó gyomorral rendelkező Kedves Ügyfelek drótot, slagot ragadnak és neki látnak a duguláselhárítás műveletének.
JOBBIK esetben a dróttal és a vízsugárral valamennyire sikerül a dugulást orvosolni, DE végleges megoldást nem tudnak elérni. Sikerélménynek kiváló, de a meglepetés később jön.
ROSSZABB esetben a drót is bent marad, és már az sem folyik le, ami eddig lefolyt valahogy.

Megszívlelendő Tanács:
NE TESSÉK SAJNÁLNI azt a pár ezer forintot arra, hogy időnként át takaríttatja, hozzáértő szakemberrel a lefolyó hálózatot KARBANTARTÁS címén. A DRÁGA az, mikor BEKÖVETKEZIK a nagy dugulás, és elönt mindent a fertőző szennyvíz. A LEFOLYÓBA öntött, különböző zsíroldó és DUGULÁSELHÁRÍTÓ SZERNEK titulált löttyöknek csak, akkor van hatásuk, ha a rendszer tiszta és átjárható. Tanácsos előtte komoly géppel át takarítani.

Megtörtént és tanulságos történet duguláselhárítás témában