Egy Siófoki duguláselhárítás története

Kavalkád a felhívott Mesterekkel.

Tisztelt László!
Az én kis történetem kacifántosan indúlt hét végére szombatra SIÓFOKON a 4. emeleten 2 mellékheiség is fullra eldugult.Siófok és környékéről probálkoztam 15 telefonszámot hívni amiből a 80% fel se vette a maradék arra hivatkozott h hétvége van nem jönnek pedig 0-24 ig hirdették magukat.1 illető jött volna de 1,5 óra után visszahívott h elnézést de mégse jön,mire én felajánlottam neki h elmegyek érte cs oldjuk meg a problémát mind1 sehogy nem tudtam rábeszélni.

Nahh itt jött ismét internet segítségét használva találtam meg Szoboszlai urat!!! 16.45 kor hívtan 10 perc telefon felvázoltam a problémám és ekkor kérdeztem honnan jönne mire László közölte Erdről!!!! Vicc a mai világban, hogy Érdről kellett szakembert hívni Siófokra,a MESTER ÚR pedig már 18.00 ra le is ért a lakáshoz.

Tapasztalatom azért írtam le mert a mai világban sajnos egyre kevesebb az ilyen maximálisan hozzáértő és tényleg becsületesen munkáját elvégzendő ember mint Szoboszlai Lászó. A munka nem volt egyszerű sőt késő estébe nyúlt de László elött le a kalappal nem csüggedett.

Csak ajánlani tudom és az már fix, ha bármi bajom lesz akár viz vagy duguláselhárítási problémában Őt hívom.
Mégegyszer szeretném megköszönni munkáját

további sok sikert üdvözlettel Kovács Norbert

Pest megye, Budapest környéke

Üzenet küldése

    Az adatkezelési tájékoztató olvasásához ide kattintson

    Elolvastam és megismertem az Adatkezelési tájékoztatót