Ügyfél vélemények

Teljesen rendbe tette az összes vízvezetéket

Gyors és precíz munkát végzett, gyorsan, néhány órán belül érkezett és teljesen rendbe tette az összes vízvezetéket. Kiváló szakember, aki láthatóan szereti ami csinál! Ráadásul nagyon kedves és jót is lehet vele beszélgetni. :) Legközelebb is őt hívnám el, bár amilyen alaposan dolgozott nem hiszem hogy lesz rá szükség. És még fontos megemlíteni hogy nem hagyott koszt vagy felfordulást maga után! Köszönöm!

Hihetetlenül korrekt, megbízható

Hihetetlenül korrekt,megbízható és jó szakember. Minden az előre megbeszéltek szerint zajlott. Ritkán találkozom ilyen tisztességes és becsületes szakemberrel, nagy problémát oldott meg nálunk, s nagy követ vett le a vállunkról. Azon volt, hogy segítsen megoldani a problémánkat, s nem „lepöcköljön”, mint manapság sokan teszik. Ajánlom!!!!Mindenkinek jószívvel. :) Orosz Diána

Ha vizvezetekkel kapcsolatos problemam lesz, Ot fogom hivni.

Telefonos egyeztetes utan a megbeszeltek szerint erkezett, dolgozott, szamlazott. Kulturalt mesterember, aki minoseget es az ugyfel igenyeit szem elott tartva dolgozik. Remelem sokaig nem lesz szuksegem munkajara, de ha vizvezetekkel kapcsolatos problemam lesz, Ot fogom hivni.

Segítőkészsége példás

Az interneten keresve találtam rá László honalapjára és igazán mondhatom jobb szakembert nem fognak találni! Segítőkészsége példás, érthetően és részletesen elmondja a probléma okát, újabb kialakulásának megelőzési lehetőségeit.A dugulás elhárításán kívül a szükséges csövek cseréjét is készségesen és szakszerűen elvégezte! Le a kalappal, csak köszönettel tartozunk Szoboszlai Úrnak! Minden jót kívánunk Csepelről!

Barátom ajánlására kerestem meg

Barátom ajánlására kerestem meg Szoboszlai urat,és vízszerelési munkálatokkal bíztam meg. Jó minőséget,gyors,precíz munkát kaptam Tőle. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt,ezentúl csak vele fogok dolgoztatni! Köszönöm Lacikám! S.L.

Kérésünkre SORON KÍVÜL

Lakásomban elromlottak/használhatatlanná váltak az összes vizes csaprendszerek. Szoboszlai László úr kérésünkre SORON KÍVÜL a segítségemre sietett elhalasztva korábbi ugyancsak fontos munkáit, és azonnal kiszállt és teljes üzemképesen adott át. Köszönet érte !!!

Legközelebb is Önt fogjuk hívni

Tisztelt Szoboszlai Úr! Köszönjük gyors,szakszerű és korrekt munkáját. Nekünk, laikusoknak, nagyon sokat segített azzal is, hogy a megfelelő műtárgy bevásárlását is magára vállalta, így teljes körű szolgáltatást nyújtott. Legközelebb is Önt fogjuk hívni.

Egy mosógép lefolyó eldugulás elhárítás

Szoboszlai úrhoz az interneten keresztül jutottam el és kértem szaktudását egy mosógép lefolyó eldugulás elhárítására. Telefonos megkeresésemre azonnal kiérkezett a helyszínre és megnézte a hibát. Tekintettel arra, hogy a dugulás elhárításához nem volt meg minden feltétel, árkalkulációt követően a következő nap (szombaton) kiérkezett és falbontást követően, egy órán belül megszüntette a dugulást. Az elfolyó azóta tökéletesen működik. Tisztelettel: Bartha Richárd

Az év utolsó napjaiban

Szoboszlai Úr már másodjára segített nekünk az év utolsó napjaiban. E-mail-es megkeresésemre nagyon gyorsan jelentkezett, és még a vasárnap sem okozott gondot. Idén a kád lefolyójának meghibásodását hárította el igen gyorsan, az alattunk lakó legnagyobb örömére. Köszönjük gyors és hatékony segítségnyújtását. Tisztelettel: Csizik Zoltán

Abszolút kiválóan sikerült megoldani

Kissé szerencsétlen bérlőkhöz kellett Szoboszlai urat kihívni. Már a telefonban értékes és megnyugtató segítséget kaptam. Köszönöm a türelmet a sok külföldi emberrel, abszolút kiválóan sikerült megoldani a szomszéd (!) problémáját — akinek a plafonunkról csöpögő vizet köszönhettük…

Embertpróbáló feladatot rövid határidővel

Szoboszlai Úr ma járt nálunk, egy pontos, precíz, jókedéjű úriembert ismertem meg benne, az amúgy igen embertpróbáló feladatot rövid határidővel és igen nagy szakértelemmel végezte el és még jótanácsokkal is ellátott. Mindenkinek bizalommal ajánlom.

Megbízható szakember

Második alkalommal vettem igénybe Szoboszlai Úr szolgálatait. A felkérést követően már másnap eljött és kicserélte egy új, korszerűre a már használhatatlan régi WC tartályunkat. Most is, mint az első alkalommal gyors volt és pontos. Nagyon korrekt és megbízható szakember, mindenkinek csak ajánlani tudom, és ezúton is nagyon szépen köszönöm a munkáját. Minden jót, és jó egészséget kívánok! üdvözlettel Legendi Judit

Ekkor találtam meg szerencsére az interneten Szoboszlai urat

Az előzmény: Hosszas házi gyógykezelés után egy reggel a mosogatónk végleg eldugult. Sikerült találni egy helyi újságban egy helyi „szakembert”. Telefonos időpont egyeztetés után másfél órányi késéssel meg is érkezett. „Elhárított” majd miután megbeszéltünk egy szifoncserét másnapra elment. 1 órával utána megint nem folyt le a víz… Másnap a megbeszélt időpont után egy órával felhívtam, hogy akkor mi van. Közölte, hogy igen, jön, de nem ma mert nem kapott szifont, de megrendelte, holnap reggel 9-re jön, tájékoztattam, hogy megint nem megy le a víz… Másnap fél 11-kor felhívtam, és közöltem vele, hogy már ne is jöjjön. Ekkor találtam meg szerencsére az interneten Szoboszlai urat, aki gyors, és precíz munkát végzett. Jó tanácsokkal is ellátott a lefolyó karbantartásával kapcsolatban. Segítségét ezúton is köszönöm, és nyugodt szívvel ajánlom az ismeretségi körömben bárkinek.

Csak pozitívat tudok mondani róla

Mind szakmailag mind emberileg csak pozitívat tudok mondani róla. Péntek este 8-kor hívtam és egy órán belül már a helyszínen is volt. Pontos, gyors és nagyon korrekt áron dolgozik, nem beszélve arról hogy még tanácsokkal is ellát. Nyugodt lelkiismerettel ajánlom mindenkinek!

Eláztatták az alattuk lévő lakót

Azt hiszem sokan vannak úgy, hogy amikor reggel felébrednek avval szembesülnek, hogy eláztatták az alattuk lévő lakót, és nem igazán látják a hiba okát! Hirtelenjében azt se tudtam mihez kedjek, hiszen nem volt kit hívnom, mert sajnos manapság valóban nagyon nehéz megfelelő szakembert találni. Már tapasztalatból tudom, hogy a neten sem könnyű, de most kellemesen csalódtam és nagyon örülök, hogy ráakadtam a honlapjukra. Teljes megelégedettségemre Szoboszlai Úr pontosan és szakszerűen tárta fel a hiba okát és hozta helyre, rövid időn belül és ezért köszönettel tartozom! Borné Anikó Bp., XIII. kerület

Valóban megérdemli a Mester jelzőt

Kiráz a hideg attól a szótól, hogy „Mester”. Pontosabban nem a kifejezéssel van bajom, hanem azokkal akik ezt a megszólítást előszeretettel magukra aggatják. Akik nagy elánnal el tudják magyarázni, hogy hogyan kell majd „nekiesni a javításnak”, miközben repkednek a különféle javítási összegek, ami persze a végső fizetésnél több is lesz, mint amit az ember előzetesen kalkulál! Garanciát pedig ne is reméljünk, utólagos javítás a későbbiekben azonban nem kizárt… Szerencsére azért néha lehet pozitív ellenpéldát is találni. Szoboszlai László valóban megérdemli a Mester jelzőt! Előzetesen kikérdezett a problémánkról telefonban (mosdócsap eltömődés) és felkészülten (szerszámok, új szifon, duguláselhárítási eszközök) érkezett a megbeszélt időpontra. Szakszerűen, pontosan szerelt. Közben beszélgettünk és jó ötleteket kaptam a jövőre nézve takarítással, fürdőszobai zuhanytálca szereléssel kapcsolatban. Az ár is korrekt volt, az előzetesen telefonban jelzett sávnak megfelelően. Örülök, hogy végre van egy problématípusra (víz, dugulás, fűtés) mesterünk, hiszen nem kérdés, hogy legközelebb is Lászlót hívjuk, ha baj van!

Pest megye, Budapest környéke

Üzenet küldése

    Az adatkezelési tájékoztató olvasásához ide kattintson

    Elolvastam és megismertem az Adatkezelési tájékoztatót