ÜGYFELEINK ÍRTÁK A CÉGRŐL…….

Döntsön belátása szerint.

Szervusz! Igen sok idobe tellett mig eljutottam a Weblapodra. Kifejezetten tetszik! Nem volt problema elerni a lapot, nem volt gond a level elkuldesevel sem. A tartalom, amiert Te vagy felelos biztato vagy meg inkabb bizalomkelto. Sok sikert a munkadhoz. Ez a Weblap remelhetoleg meg sok ugyfelet fog szerezni Neked.

Laszlo Barna

 

Néma Róbert 2010.10.08.

Én egy hétvégi ház teljes vízvezetékrendszerének kiépítésénél vettem igénybe László munkáját. A szakmát övező negatív hírnév miatt sok szakembert pályáztattam, és örülök, hogy rá esett a választásom. Nem ő a legolcsóbb, de: profi, az ár menet közben sem változik, a munkavégzés körülményei finoman szólva is nomádok voltak, a megbeszélt időpontokra órát lehetett hozzá igazítani. A nyaraló fürdőszobája gyönyörű lett, jövőre a lakás felújításával folytatjuk – természetesen Lászlóval… Köszönöm :-) 

Reszler Anita 2010.10.06.
Már több alkalommal is volt szerencsém megtapasztalni László hatékony és pontos munkáját. Mindannyiszor szinte azonnal a helyszínen termett és még a leglehetetlenebb helyzetekből is a legjobbat hozta ki, nagyon korrekt áron. Mindenkinek szívből ajánlom, én biztos, hogy legközelebb is Őt hívom. Reszler Anita

Aszalós Zoltán 2010.07.30.
Tisztelt László! Ezúton is köszönöm a nálunk végzett, gyors, pontos, korrekt munkát. Még az öreg is, teljes mértékben meg van elégedve, pedig ilyen nem sűrűn fordul elő nála. Köszönjük. Aszalós Zoltán Bp. XVIII. Damjanich u.

Csada Péter 2010.04.28.
Kedves László! Köszönöm a korrekt munkát. Örülök, hogy a jövőben nem kell a „honnan szerezzek egy jó vizes szakembert” problémával foglalkoznom :) Üdvözlettel, Csada Péter, Bp., XIII. ker.

Váralmási Annamária 2010.04.21.
Átnéztem a vendégkönyv bejegyzéseit és maximálisan egyetértek azzal, hogy Szoboszlai úr rendkívül megbízható, pontos, szolgálatkész, szakmáját jól értő ember. Sajnos ritkaság számba megy még, de bízom benne, hogy rajtunk, megrendelőnkön múlik, hogy csak az ilyen tisztességes emberek maradjanak a „piacon”, és éljenek meg. Éljenek meg szakmájukból tisztességesen. Köszönöm a gyors, kifogástalan munkát Szoboszlai úr!

Bánhegyi Zsolt 2010.03.14.
Vasárnap, egy órán belül megérkezett. Szakszerűen,gyorsan szüntette meg a mosogató dugulásást, az árlista szerinti összegért.Csak ajánlani tudom. 

Nagy Tamás 2009.12.21.
Korrekt, szakszerű munkát végzett nálam László, aki az egyetlen volt, aki az általam kért napon vállalta a kiszállást; más „24 órás szolgálatok” csak 2-3 nap múlva jöttek volna. A hiba helyét hamar behatárolta, és csak akkora részt bontott, amekkora az elháritáshoz kellett. Végül a látottak alapján tanácsokat adott a későbbi teendőkre. Nem bántam meg, hogy vele végeztettem el a munkát, én is csak ajánlani tudom! 

L. Balázs 2009.12.16.
Kedves László! Szerda este van és a szombaton elvégzett javításnál egy csepp víz sem jelent meg, így nemsokára visszacsempézem. UI.:Mindenkinek tudom ajánlani. Lippai Balázs, Bp.,XVII.ker

Nagy Gábor 2009.12.14.
Riasztás után azonnal indult és háromnegyed óra múlva már a helyszínen orvosolta a problémát. Lelkiismeretes, korrekt, hozzáértő szakembert ismertünk meg személyében. Jó szívvel ajánljuk bárkinek. Nagy Gábor, Budatétény

Mészáros Dóra 2009.12.13.
Kedves László! Szeretném megköszönni a korrekt, gyors és megbízható segítséget!Mindenkinek őszinte szívvel csak ajánlani tudom! Az interneten keresgélve találtam ide és most már nagyon hálás vagyok, hogy a megfelelő embert sikerült kiválasztanom. Vidékiként nehéz megtalálni a jó szakembert, de az biztos, hogy a jövőben már nem kell többet keresgélnem ha ilyen jellegű probléma merülne fel! Mégegyszer köszönöm! 

Erszény Ákos 2009.12.01.
László a legmegbízhatóbb, legkorrektebb szakember akivel az elmúlt 10 év során találkoztam. Pontos, megbízható, lelkiismeretes, őszinte és nem utolsó sorban megfizethető! Mindíg őt hívom, ha szükségem van segítségre. Köszönöm 

Magasházy Ferenc 2009.11.29.
A mosogatónkban dugulás volt és az internetről találomra választottuk ki Szoboszlai urat és nem bántuk meg. Telefonon azonnal időpontot tudtunk egyeztetni. Pontosan érkezett és mint a villám elhárította a hibát. Köszönjük.

Takács Bence 2009.11.24.
Nagyon elégedett voltam az elvégzett munkával, ha minden szakember ilyen hatékonyan és ügyfélközpontúan végezné a munkáját, akkor sosem kéne azon aggódni, hogy az ember megfelelő szolgáltatást kap-e a pénzéért. Nagyon remélem persze, hogy nem lesz szükség egyhamar a szakértelmére, de ha mégis, akkor nem is kérdés, hogy ismét Őhozzá fordulok. Takács Bence Ferencváros

 

Pest megye, Budapest környéke

Üzenet küldése

    Az adatkezelési tájékoztató olvasásához ide kattintson

    Elolvastam és megismertem az Adatkezelési tájékoztatót