Vélemények

default image

Dudás Ágnes 2014-06-19

Gyors és precíz munkát végzett, gyorsan, néhány órán belül érkezett és teljesen rendbe tette az összes vízvezetéket. Kiváló szakember, aki láthatóan szereti ami csinál! Ráadásul nagyon kedves és jót is lehet vele beszélgetni. :) Legközelebb is őt hívnám el, bár amilyen alaposan dolgozott nem hiszem hogy lesz rá szükség. És még fontos megemlíteni hogy nem hagyott koszt vagy felfordulást maga után! Köszönöm!

default image

Orosz Diána 2014-06-19

Hihetetlenül korrekt,megbízható és jó szakember. Minden az előre megbeszéltek szerint zajlott. Ritkán találkozom ilyen tisztességes és becsületes szakemberrel, nagy problémát oldott meg nálunk, s nagy követ vett le a vállunkról. Azon volt, hogy segítsen megoldani a problémánkat, s nem "lepöcköljön", mint manapság sokan teszik. Ajánlom!!!!Mindenkinek jószívvel. :) Orosz Diána

default image

T. Tamas 2014-06-19

Telefonos egyeztetes utan a megbeszeltek szerint erkezett, dolgozott, szamlazott. Kulturalt mesterember, aki minoseget es az ugyfel igenyeit szem elott tartva dolgozik. Remelem sokaig nem lesz szuksegem munkajara, de ha vizvezetekkel kapcsolatos problemam lesz, Ot fogom hivni.

default image

D. Mátyás 2014-06-19

Az interneten keresve találtam rá László honalapjára és igazán mondhatom jobb szakembert nem fognak találni! Segítőkészsége példás, érthetően és részletesen elmondja a probléma okát, újabb kialakulásának megelőzési lehetőségeit.A dugulás elhárításán kívül a szükséges csövek cseréjét is készségesen és szakszerűen elvégezte! Le a kalappal, csak köszönettel tartozunk Szoboszlai Úrnak! Minden jót kívánunk Csepelről!

default image

Szabó Katalin 2014-06-19

Pontos érkezés, precíz munkavégzés a megbeszélt áron. Kedves, segítőkész szakember. Köszönöm.

default image

Soós László 2014-06-19

Barátom ajánlására kerestem meg Szoboszlai urat,és vízszerelési munkálatokkal bíztam meg. Jó minőséget,gyors,precíz munkát kaptam Tőle. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt,ezentúl csak vele fogok dolgoztatni! Köszönöm Lacikám! S.L.

default image

Jankura János 2014-06-19

Lakásomban elromlottak/használhatatlanná váltak az összes vizes csaprendszerek. Szoboszlai László úr kérésünkre SORON KÍVÜL a segítségemre sietett elhalasztva korábbi ugyancsak fontos munkáit, és azonnal kiszállt és teljes üzemképesen adott át. Köszönet érte !!!

default image

Ufi 2014-06-19

Ma reggel hivtam fel az Urat, este kb.35 perces munkaval megodotta a problemamat, nagyon korrekt aron. Preciz, Szakember es meg humoros is ;)

default image

Szekeres Szabolcs 2014-06-19

Szoboszlai László mester mentett meg a beltéri árvíztől egy esős este, 10 óra után. Nyilván ott hagyta a családját a kedvünkért. Nagyon hálásak vagyunk érte. Becsületes kiváló szakember, akit csak ajánlani tudok.

default image

Mátrai Éva 2014-06-19

Interneten keresgélve találtam rá Szoboszlai Lászlóra, aki szakszerűen, gyorsan, tisztán, a felmerült váratlan problémát leküzdve cserélte ki az elrepedt WC csészét, vállalva az anyagbeszerzést és a keletkezett hulladék elszállítását is.Mindezt megfizethető áron.Mindenkinek ajánlom!

default image

Hideg Éva Dr. 2014-06-19

Tisztelt Szoboszlai Úr! Köszönjük gyors,szakszerű és korrekt munkáját. Nekünk, laikusoknak, nagyon sokat segített azzal is, hogy a megfelelő műtárgy bevásárlását is magára vállalta, így teljes körű szolgáltatást nyújtott. Legközelebb is Önt fogjuk hívni.

default image

Bartha Richárd 2014-06-19

Szoboszlai úrhoz az interneten keresztül jutottam el és kértem szaktudását egy mosógép lefolyó eldugulás elhárítására. Telefonos megkeresésemre azonnal kiérkezett a helyszínre és megnézte a hibát. Tekintettel arra, hogy a dugulás elhárításához nem volt meg minden feltétel, árkalkulációt követően a következő nap (szombaton) kiérkezett és falbontást követően, egy órán belül megszüntette a dugulást. Az elfolyó azóta tökéletesen működik. Tisztelettel: Bartha Richárd

default image

Csizik Zoltán 2014-06-19

Szoboszlai Úr már másodjára segített nekünk az év utolsó napjaiban. E-mail-es megkeresésemre nagyon gyorsan jelentkezett, és még a vasárnap sem okozott gondot. Idén a kád lefolyójának meghibásodását hárította el igen gyorsan, az alattunk lakó legnagyobb örömére. Köszönjük gyors és hatékony segítségnyújtását. Tisztelettel: Csizik Zoltán

default image

R.Richárd 2014-06-19

Kissé szerencsétlen bérlőkhöz kellett Szoboszlai urat kihívni. Már a telefonban értékes és megnyugtató segítséget kaptam. Köszönöm a türelmet a sok külföldi emberrel, abszolút kiválóan sikerült megoldani a szomszéd (!) problémáját -- akinek a plafonunkról csöpögő vizet köszönhettük...

default image

H.Béla 2014-06-19

Szoboszlai Úr ma járt nálunk, egy pontos, precíz, jókedéjű úriembert ismertem meg benne, az amúgy igen embertpróbáló feladatot rövid határidővel és igen nagy szakértelemmel végezte el és még jótanácsokkal is ellátott. Mindenkinek bizalommal ajánlom.

default image

Legendi Judit 2014-06-19

Második alkalommal vettem igénybe Szoboszlai Úr szolgálatait. A felkérést követően már másnap eljött és kicserélte egy új, korszerűre a már használhatatlan régi WC tartályunkat. Most is, mint az első alkalommal gyors volt és pontos. Nagyon korrekt és megbízható szakember, mindenkinek csak ajánlani tudom, és ezúton is nagyon szépen köszönöm a munkáját. Minden jót, és jó egészséget kívánok! üdvözlettel Legendi Judit

default image

Erényiné 2014-06-19

Az előzmény: Hosszas házi gyógykezelés után egy reggel a mosogatónk végleg eldugult. Sikerült találni egy helyi újságban egy helyi "szakembert". Telefonos időpont egyeztetés után másfél órányi késéssel meg is érkezett. "Elhárított" majd miután megbeszéltünk egy szifoncserét másnapra elment. 1 órával utána megint nem folyt le a víz... Másnap a megbeszélt időpont után egy órával felhívtam, hogy akkor mi van. Közölte, hogy igen, jön, de nem ma mert nem kapott szifont, de megrendelte, holnap reggel 9-re jön, tájékoztattam, hogy megint nem megy le a víz... Másnap fél 11-kor felhívtam, és közöltem vele, hogy már ne is jöjjön. Ekkor találtam meg szerencsére az interneten Szoboszlai urat, aki gyors, és precíz munkát végzett. Jó tanácsokkal is ellátott a lefolyó karbantartásával kapcsolatban. Segítségét ezúton is köszönöm, és nyugodt szívvel ajánlom az ismeretségi körömben bárkinek.

default image

B. Balázs 2014-06-19

Mind szakmailag mind emberileg csak pozitívat tudok mondani róla. Péntek este 8-kor hívtam és egy órán belül már a helyszínen is volt. Pontos, gyors és nagyon korrekt áron dolgozik, nem beszélve arról hogy még tanácsokkal is ellát. Nyugodt lelkiismerettel ajánlom mindenkinek!

default image

Borné Anikó 2014-06-19

Azt hiszem sokan vannak úgy, hogy amikor reggel felébrednek avval szembesülnek, hogy eláztatták az alattuk lévő lakót, és nem igazán látják a hiba okát! Hirtelenjében azt se tudtam mihez kedjek, hiszen nem volt kit hívnom, mert sajnos manapság valóban nagyon nehéz megfelelő szakembert találni. Már tapasztalatból tudom, hogy a neten sem könnyű, de most kellemesen csalódtam és nagyon örülök, hogy ráakadtam a honlapjukra. Teljes megelégedettségemre Szoboszlai Úr pontosan és szakszerűen tárta fel a hiba okát és hozta helyre, rövid időn belül és ezért köszönettel tartozom! Borné Anikó Bp., XIII. kerület

default image

R. Dávid 2014-06-19

Kiráz a hideg attól a szótól, hogy "Mester". Pontosabban nem a kifejezéssel van bajom, hanem azokkal akik ezt a megszólítást előszeretettel magukra aggatják. Akik nagy elánnal el tudják magyarázni, hogy hogyan kell majd "nekiesni a javításnak", miközben repkednek a különféle javítási összegek, ami persze a végső fizetésnél több is lesz, mint amit az ember előzetesen kalkulál! Garanciát pedig ne is reméljünk, utólagos javítás a későbbiekben azonban nem kizárt... Szerencsére azért néha lehet pozitív ellenpéldát is találni. Szoboszlai László valóban megérdemli a Mester jelzőt! Előzetesen kikérdezett a problémánkról telefonban (mosdócsap eltömődés) és felkészülten (szerszámok, új szifon, duguláselhárítási eszközök) érkezett a megbeszélt időpontra. Szakszerűen, pontosan szerelt. Közben beszélgettünk és jó ötleteket kaptam a jövőre nézve takarítással, fürdőszobai zuhanytálca szereléssel kapcsolatban. Az ár is korrekt volt, az előzetesen telefonban jelzett sávnak megfelelően. Örülök, hogy végre van egy problématípusra (víz, dugulás, fűtés) mesterünk, hiszen nem kérdés, hogy legközelebb is Lászlót hívjuk, ha baj van!

default image

Sándor Anna 2014-06-19

Sürgős segítségre volt szükségünk, mikor kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj a kád lefolyójával, mint gondoltuk. Falbontásra is szükség volt, teljes szifoncserére és duguláselhárításra - mindezt és a felmerülő nehézségeket László szakszerűen oldotta meg, közben mindvégig türelmesen és érthetően elmondta, mi miért történik, mit javasol. A későbbiekben, mikor a burkolókkal meggyűlt a bajom, még abban is számíthattam rá, hogy telefonon kisegítsen és beszéljen velük. Korrekt, megbízható mesterember, mindenkinek csak ajánlani tudom.

default image

Gombos Judit 2014-06-19

Szoboszlai László személyében egy tisztességes, megbízható,nagyon jól dolgozó mesterembert volt szerencsém megismerni. Pontosan érkezett, gyorsan, tisztán dolgozott, a nem két perces, egyáltalán nem túl kellemes munka alatt /wc szennyvízkifolyó javítása wc csésze felemelésével/ végig nyugodt, kulturált, udvarias maradt, a kérdéseimre fáradhatatlanul válaszolt. A munkáért igen korrekt árat számított fel.Remélem nem lesz gyakran szükséges, de a jövőben is Szoboszlai Urat fogom felkérni, bármilyen vízszerelési problémám adódik, és minden ismerősömnek őt fogom ajánlani. Még egyszer köszönöm a lelkiismeretes munkát.

default image

Tóth Mihály 2014-06-19

Telefonon egyeztettünk, már aznap (1,5 órára rá) itt volt a szerviz. Korrekt munka volt, hasznos jó tanácsokat is kaptam - amit be fogok tartani :), csak ajánlani tudom másoknak is. Üdv. T. Mihály

default image

B. Attila 2014-06-19

Kedves László!Köszönöm a korrekt gyors munkát.Bárkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!

default image

N. Péter 2014-06-19

Köszönöm a ma reggeli gyors és precíz WC javítást. Legközelebb is önt hívom, és nagyon örülök, hogy találtam egy megbízható és korrekt szakembert.

default image

Baukál Gábor 2014-06-19

Új építésű lakásban, mosogatógép, csap és mosogatótálca bekötése egy elég szűkös helyen. Gyorsan és precízen elvégzett munka, ráadásul hasznos tanácsokat is kaptunk a lakásunk vízveztékeinek karbantartásával kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom Szoboszlai Úr munkáját, én a jövőben is hozzá fordulok!

default image

Tóth Tamás 2014-06-19

Közel két hete vásároltunk egy zuhanycsapot,amelyet felszereltek kontárok.Megsértették a krómozott hollandiert és a csonk csúnyán kiállt a falból. Elszánva magam egy újabb anyagi kiadásra, felhívtam ezt a számot, hogy a csúnya kiállást szüntessék meg. A mester készséges volt,és még aznap a segítségemre sietett. Meglepő módon gyönyörűen felszerelte a csapot, eltűnt a csúnya csonkkiállás, szóval maximálisan meg vagyok elégedve. MINDENKINEK ajánlom, aki a klasszikus tudású,megbízható profi szakembert szereti. Tóth Tamás - Dunakeszi

default image

Deszpot Éva 2014-06-19

Egy hétig halogattam, próbálkoztam mindenféle szerrel, mert "nem dugult el teljesen, lassacskán lefolyik". De amikor a mosógép öblítővize emelkedett a mosogatóban szivattyúzáskor, és centrifugálás után is csöpögtek a mosott ruhák - valószínű, hogy nem csak az öblítős víztől - akkor határoztam el, hogy nincs mese, "embert kell hívni!" És a neten való némi keresgélés után megtaláltam. Vasárnap, megbeszélt időben, szakszerűen, gyorsan megoldotta a problémát, és elmondhatom, hogy azóta imádok mosogatni! :) Köszönöm!

default image

T. Pal 2014-06-19

Köszönöm a korrekt gyors munkát. Szeretem, amikor az embert megerősítik jó naiv hitében, hogy léteznek őszinte egyenes szakemberek. Bárkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!

default image

Tamás 2014-06-19

Nagyon köszönjük a villámgyors és profi segítséget! Ez valóban gyorsszolgálat volt, Szoboszlai úr hétfő reggel a hívás után egy órán belül a helyszínen volt és igazi mesteremberhez méltó munkát végzett. Telefonszámát természetesen elmentettük a legfontosabbak közé. :)

default image

B. Gábor 2014-06-19

A telefonos megbeszélést és az e-mailes megállapodást követően Szoboszlai Úr pontosan a megbeszélt időpontban érkezett hozzánk. A csaptelepek cseréje, és az új mosogatótálca beszerelése precíz, gyors és tökéletes volt. Végig jó hangulatban folyt a munka. Nagyon elégedett vagyok a vízszereléssel és az asztalos úr munkájával is. Ezúton is köszönöm és mindenkinek ajánlom!

default image

Legendi Judit 2014-06-19

Internetes keresgélés és tájékozódás után választottuk ki Szoboszlai urat. Az elvégzendő munka egy WC csésze cseréje és a hozzátartozó csövek kicserélése volt. László munkáját igencsak megnehezítette a régi panelházakra jellemző elavult, és a mostani szerelvényekhez egyáltalán nem kompatibilis rendszer. A nehézségek ellenére László tökéletes, és lelkiismeretességének köszönhetően hibátlan munkát végzett. Ajánlani tudom mindenkinek, aki olyan szakembert keres, aki még a régi iskolában azt tanulta, hogy csak tökéletes munkát adjon ki egy szakember a kezéből. Ezúton is köszönöm a munkáját, és jó egészséget kívánok neki! Legendi Judit

default image

Kovács Béla 2014-06-19

Ha bárki olyan szakembert keres, aki nem ismeri a lehetetlent, megbízható, korrekt áron nagyszerű munkát végez, akkor Lászlóhoz forduljon. Másodszorra vettük igénybe munkáját, és újra megerősíthetjük, hogy remekül választottunk.

default image

Egervári Gábor 2014-06-19

Második alkalommal hívtam a Mestert, a sors úgy hozta, hogy megint hétvégén, pontosan vasárnap délelőtt adta meg magát egy melegvíz elzáró csap. Nos, erre mondják, hogy gyorsszolgálat. Telefonom után másfél órával(!) a Mester már csengetett, a szokásos profi hibaelhárítás pedig még ennyi időbe sem telt. Mindenkinek szívből ajánlom, a segítséget pedig ezúton is köszönöm! Egervári Gábor

default image

Zoli&Szilvi 2014-06-19

Nagyon köszönjük a gyors segítséget és azon túlmenően a jótanácsokat amelyekkel karbantartható a házi vezetékrendszer. Csak ajánlani tudom bárkinek Szoboszlai urat és köszönjük szépen még egyszer!

default image

Weiszhaupt Gábor 2014-06-19

Gyors, pontos, korrekt, megbízható. A szó legnemesebb értelmében szakember. Szerintem ennél többet - de ma már sajnos ennyit sem - várhatunk el egy szakembertől. Mindenkinek szívesen, nyugodt lelkiismerettel ajánlom! Biztos segíteni fog!

default image

Csepreghy Sándor 2014-06-19

Tisztelt Szoboszlai Úr! A korábbi vendégkönyvi bejegyzések tartalmilag teljesen egybeesnek saját tapasztalatommal és véleménnyemmel! Ezuton is, ismételten szeretném megköszönni azt a szó legnemesebb értelmében vett professzionális munkát, emberi hozzáállást, amiben munkája során részem volt! Szívből köszönöm,jó egészséget kívánok!Csepreghy Sándor Rákospalota

default image

Zahuczki Péter 2014-06-19

Kedves Szoboszlai úr! Köszönjük a gyors és szakszerű segítséget.

default image

Egervári Gábor 2014-06-19

Köszönöm a villámgyors, profi munkát! Bárkinek az ismeretségi körömből vízszerelőre lesz szüksége, biztosan Önt fogom ajánlani.

default image

Zombori Gyula 2014-06-19

Heuréka! Megtaláltam ! - kiáltott volna fel Arkhimédesz, (ha beszélt volna magyarul, és) ha Szoboszlai urat hívta volna, amikor észrevette, hogy a kádból kifolyik a víz. Én is megtaláltam - azt a szerelőt, akit legközelebb is hívni fogok, és akit másnak is ajánlok majd. Szoboszlai Úr, nagyon köszönöm a gyors és korrekt munkát. Üdvözlettel, Zombori Gyula, Budapest

default image

Várkonyi Andor 2014-06-19

Én a mosogatóm lefolyóját, csaptelepet, mosogatógépet köttettem be Lászlóval. Szombat reggel szép pontosan érkezett, kiválló munkát végzett és közben még jól el is cseverésztünk. Őt fogom hívni legközelebb is, és nyugodt szívvel merem ajánlani másoknak is! Köszönettel: Várkonyi Andor

default image

Wagner István 2014-06-19

Életem első dugulási problémáját kellett megoldanom. Az első delikvens (NEM LÁSZLÓ!) átvert, de utána hálistennek ráakadtam Lászlóra és ő minden igényt (pontosság, korrektség, ár, tanácsok...)kielégítően hárította el a problémát. Mindenkinek ajánlom.

default image

Bor Szilveszter 2014-06-19

Hosszú hétvége vasárnapján, pontosan az ígért időn belül, 3 óra múlva érkezett a Mester, és hatékonyan elhárította a mosogató dugulását. Plusz ellátott minket tanácsokkal. Köszönjük! Bor Szilveszter, Érd

default image

Néma Róbert 2014-06-19

Én egy hétvégi ház teljes vízvezetékrendszerének kiépítésénél vettem igénybe László munkáját. A szakmát övező negatív hírnév miatt sok szakembert pályáztattam, és örülök, hogy rá esett a választásom. Nem ő a legolcsóbb, de: profi, az ár menet közben sem változik, a munkavégzés körülményei finoman szólva is nomádok voltak, a megbeszélt időpontokra órát lehetett hozzá igazítani. A nyaraló fürdőszobája gyönyörű lett, jövőre a lakás felújításával folytatjuk - természetesen Lászlóval... Köszönöm :-)

default image

Reszler Anita 2014-06-19

Már több alkalommal is volt szerencsém megtapasztalni László hatékony és pontos munkáját. Mindannyiszor szinte azonnal a helyszínen termett és még a leglehetetlenebb helyzetekből is a legjobbat hozta ki, nagyon korrekt áron. Mindenkinek szívből ajánlom, én biztos, hogy legközelebb is Őt hívom. Reszler Anita 

default image

Aszalós Zoltán 2014-06-19

Tisztelt László! Ezúton is köszönöm a nálunk végzett, gyors, pontos, korrekt munkát. Még az öreg is, teljes mértékben meg van elégedve, pedig ilyen nem sűrűn fordul elő nála. Köszönjük. Aszalós Zoltán Bp. XVIII. Damjanich u. 

default image

Csada Péter 2014-06-19

Kedves László! Köszönöm a korrekt munkát. Örülök, hogy a jövőben nem kell a "honnan szerezzek egy jó vizes szakembert" problémával foglalkoznom :) Üdvözlettel, Csada Péter, Bp., XIII. ker.

default image

Váralmási Annamária 2014-06-19

Átnéztem a vendégkönyv bejegyzéseit és maximálisan egyetértek azzal, hogy Szoboszlai úr rendkívül megbízható, pontos, szolgálatkész, szakmáját jól értő ember. Sajnos ritkaság számba megy még, de bízom benne, hogy rajtunk, megrendelőnkön múlik, hogy csak az ilyen tisztességes emberek maradjanak a "piacon", és éljenek meg. Éljenek meg szakmájukból tisztességesen. Köszönöm a gyors, kifogástalan munkát Szoboszlai úr! 

default image

Bánhegyi Zsolt 2014-06-19

Vasárnap, egy órán belül megérkezett. Szakszerűen,gyorsan szüntette meg a mosogató dugulásást, az árlista szerinti összegért.Csak ajánlani tudom. 

default image

Nagy Tamás 2014-06-19

Korrekt, szakszerű munkát végzett nálam László, aki az egyetlen volt, aki az általam kért napon vállalta a kiszállást; más "24 órás szolgálatok" csak 2-3 nap múlva jöttek volna. A hiba helyét hamar behatárolta, és csak akkora részt bontott, amekkora az elháritáshoz kellett. Végül a látottak alapján tanácsokat adott a későbbi teendőkre. Nem bántam meg, hogy vele végeztettem el a munkát, én is csak ajánlani tudom! 

default image

Nagy Gábor 2014-06-19

Riasztás után azonnal indult és háromnegyed óra múlva már a helyszínen orvosolta a problémát. Lelkiismeretes, korrekt, hozzáértő szakembert ismertünk meg személyében. Jó szívvel ajánljuk bárkinek. Nagy Gábor, Budatétény 

default image

Mészáros Dóra 2014-06-19

Kedves László! Szeretném megköszönni a korrekt, gyors és megbízható segítséget!Mindenkinek őszinte szívvel csak ajánlani tudom! Az interneten keresgélve találtam ide és most már nagyon hálás vagyok, hogy a megfelelő embert sikerült kiválasztanom. Vidékiként nehéz megtalálni a jó szakembert, de az biztos, hogy a jövőben már nem kell többet keresgélnem ha ilyen jellegű probléma merülne fel! Még egyszer köszönöm! 

default image

Erszény Ákos 2014-06-19

László a legmegbízhatóbb, legkorrektebb szakember akivel az elmúlt 10 év során találkoztam. Pontos, megbízható, lelkiismeretes, őszinte és nem utolsó sorban megfizethető! Mindíg őt hívom, ha szükségem van segítségre. Köszönöm 

default image

Magasházy Ferenc 2014-06-19

A mosogatónkban dugulás volt és az internetről találomra választottuk ki Szoboszlai urat és nem bántuk meg. Telefonon azonnal időpontot tudtunk egyeztetni. Pontosan érkezett és mint a villám elhárította a hibát. Köszönjük. 

default image

Takács Bence 2014-06-19

Nagyon elégedett voltam az elvégzett munkával, ha minden szakember ilyen hatékonyan és ügyfélközpontúan végezné a munkáját, akkor sosem kéne azon aggódni, hogy az ember megfelelő szolgáltatást kap-e a pénzéért. Nagyon remélem persze, hogy nem lesz szükség egyhamar a szakértelmére, de ha mégis, akkor nem is kérdés, hogy ismét Őhozzá fordulok. Takács Bence Ferencváros 

default image

B. Judit 2014-06-19

Nagy örömömre szolgál, hogy a sok-sok csalódással végződő próbálkozás után végre rátaláltam egy valóban tisztességes korrekt szakemberre. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy gyorsan, felesleges idegeskedéstől és utána járástól mentesülve, pontosan az előzetesen egyeztetett időben, a megbeszéltek szerint kerüljön orvoslásra a problémája. Továbbá mindenkinek, akinek nem mindegy, hogy kit enged be az otthonába, mert csak a tisztesség szellemében lehet kölcsönös elégedettséggel járó üzletet kötni. Köszönet a gyors, szakszerű segítségért! 

default image

Nyerges Margit 2014-06-19

Sok-sok rossz tapasztalat, drága kontármunka után végre igazi szakemberre találtam. A honlap információi alapján sikerült jó minőségű csaptelepeket vásárolni. A telefonos megkeresés után pár órával már a konyhában és a fürdőszobában is rendben volt minden korrekt munkadíj mellett. Köszönöm és mindenkinek ajánlom. Nyerges Margit Zuglóból 

default image

Tamás 2014-06-19

Korrekt telefonos tájékozatás után a helyszínen sem emelkedtek az árak. Szakszerű munkavégzéssel, barátságos hangulatban került a hiba elhárításra. Mégegyszer köszönöm és szívesen ajánlom bárkinek, akinek korrekt szakemberre van szüksége! UI: A weblap is tetszik nekem! ;) Üdvözlettel: Tamás, XIII.ker.

default image

Csapó György 2014-06-19

Ezúton is szeretném megköszönni azt a gyors és szakszrű munkát, amit nálunk végzett! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, tényleg ritka manapság a becsületes, megbízható és korrekt áron dolgozó szakember, de Ön ezek közé tartozik! Egyben engedje meg, hogy felköszöntsem Önt második születésnapján! Egészségére a pezsgőt!:D Tisztelettel! Csapó György Újpestről

default image

Novákovicsné R.Erzsébet 2014-06-19

Tisztelt Uram! Jó volt elolvasni ezt a cikket, mert a mai világban nagyon ritka az ilyen emberi hozzáállás. Mindég meghatódom az ilyen esetek hallatán és csak reménykedni tudok, hogy mások is tanulnak ebből és a tisztességes munkára törekednek és nem járatják le a szakma becsületét. Sajnos nagyon nehéz becsületes, megbízható szakembert találni - elfogadható áron - . Nagyon sok energiájába kerül az embernek, hogy megtalálja az igazán megfelelőt, és ne csalódjon. Üdvözlettel: Novákovicsné R. Erzsébet

default image

Erdélyiné Sztanyik Éva 2014-06-19

Szeretném megköszönni a gyors, szakszerű és profi segítséget. Ritka az ilyen becsületes, megbízható és IGAZ MAGYAR EMBER! Köszönöm. Erdélyiné Csepelről

gergoe.hegyesi@gmail.com

:miután a mosogató falicsapból ömlött a víz sürgősen keresgélni kezdtem a neten és véletlenül találtam rá először lászlóra. Egy telefonon felállított diagnózis után másnap már fogadhattam is és megerősítette, hogy véletlenek nincsenek! Kérdeztem tőle, hogy mindig ilyen tisztán,majdhogynem sterilen dolgozik?Válasza ledöbbentett: idegesíti a csöpögő víz! :) Rövidebbre zárva mondandómat: én még ilyen alapos, körültekintő,lelkiismeretes, korrekt és barátságos szerelővel nem hogy egy szakmában, az életben nem találkoztam! Nem ismer megoldhatatlan problémát, mert mindent kihívásnak tekint,amit meg kell oldania és addig nem nyugszik! Kétkedésnek semmi helye, azt hiszem a kommentelők mind engem,de legfőképpen a mestert igazolják…tegyenek egy próbát, nem bánják meg! Hegyesi Gergely

MI IS HOZZÁJÁRULUNK REZSIJE CSÖKKENTÉSÉHEZ

FIX 35 000 Ft. Mosogató és fürdőszobai dugulás esetén KÖZVETLEN GYORSSZOLGÁLATI TELEFONSZÁM :06/30/ 342-0024 VAGY 06/70/369-19-93 A REZSI CSÖKKENTÉST ÉRINTŐ TERÜLETEK A KÖVETKEZŐK : Alsónémedi- Biatorbágy- Budajenő – Budakalász – Budakeszi – Budaörs Csobánka – Csomád...

bővebben

Egy tanulságos vízvezetékszerelés története

Kínai csaptelep, melyből szökőkút lett. Egy gyönyörű nyári délelőtt megszólalt a mobiltelefon. A vonal túlsó végén egy fiatal férfihang szólalt meg. Rövid bemutatkozás után megkérdeztem - "Miben tudok segíteni?" Elmondta, hogy Ő Budapesten angyalföldön a Béke tér...

bővebben

Vízvezetékszerelés a szívtranszplantált Ügyfélnél

Az Andrássy út dicső vízvezetékszerelői Esettanulmányként szeretném megosztani Önnel a következő szívbemarkoló történetet. Régebben egy budapesti épületüzemeltetési vállalkozás, egyik alvállalkozójaként is tevékenykedtem, mint vízvezetékszerelő. A diszpécser hívott...

bővebben

Egy Siófoki duguláselhárítás története

Kavalkád a felhívott Mesterekkel. Tisztelt László!Az én kis történetem kacifántosan indúlt hét végére szombatra SIÓFOKON a 4. emeleten 2 mellékheiség is fullra eldugult.Siófok és környékéről probálkoztam 15 telefonszámot hívni amiből a 80% fel se vette a maradék arra...

bővebben

Pest megye, Budapest környéke

Üzenet küldése

    Az adatkezelési tájékoztató olvasásához ide kattintson

    Elolvastam és megismertem az Adatkezelési tájékoztatót